Motopompë Launtop me katër kohë naftë, 4″ E thjeshte

Motopompat Launtop janë efikase me rendiment të lartë dhe lehtësisht të transportueshme. Konstrukti i pompës mundëson punimin pa problem dhe në uje të papastër.
Specifikime teknike
 • Tipi: Motopompë
 • Fuqia: 406 CC
 • Materiali i pompës: Alumin
 • Modeli: Me kater kohe
 • Prurja max: 65m3/H
 • Thithja max: 8 m
 • Diametri në dalje: 4″
 • Marka: LAUNTOP

Mundesi pagese me keste

Paguaj me keste tani duke bere aplikimin ne rrjetin financiar NOA

L0.00

20 People watching this product now!
 • Paketimi i produktit nga magazinat e Fredi Gjenerator

Ne momentin e krijimit te porosise

Brenda 1-2 Oreve

 • Marrja ne dorezim nga korrieri/ Shoferi i Fredi Gjenerator

Brenda 3-5 Oreve

 • Dorezimi tek klienti brenda 24 Oreve

Brenda 24 Oreve

 • Garanci ne cdo Produkt
 • Mundesi te ndryshme pagesash