Motopompë Launtop me katër kohë naftë, 3″

L0.00

In Stock
Motopompat Launtop janë efikase me rendiment të lartë dhe lehtësisht të transportueshme. Konstrukti i pompës mundëson punimin pa problem dhe në uje të papastër.
Specifikime teknike
 • Tipi: Motopompë
 • Fuqia: 296 CC
 • Materiali i pompës: Metal
 • Modeli: Me kater kohe
 • Prurja max: 40m3/H
 • Thithja max: 8 m
 • Diametri në dalje: 3″
 • Marka: LAUNTOP
In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,
Informacione Shtese
 • Transport ne te gjithe vendin
 • Cilesi e garantuar
 • Pagesa ne dorezim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Motopompë Launtop me katër kohë naftë, 3″”

Your email address will not be published. Required fields are marked *