Kontakt

Menyrat tona te kontaktit

Tirane

Tirane perballe Ish doganes

+355 68 90 10 664

+355 68 90 26 835 +355 68 90 26 833

info@fredigjenerator.com

fredishpk@gmail.com marketingfredi@gmail.com

Pikat tona

Pika Nr 1
Adresa: Rruga e Durresit Km 1 .Tirane Albania
Tel: +355 68 90 10 664 ; +355 68 90 26 835 ; +355 68 90 26 833
E-mail: marketingfredi@gmail.com
fredishpk@gmail.com

Servisi
Adresa: Rruga e Durresit Km 1, Tirane, Albania
Tel: +355 68 90 10 628 ; +355 68 90 26 833
+355 68 90 10 631
E-mail: marketingfredi@gmail.com

Pjeset e kembimit
Adresa: Rruga e Durresit Km 1, Tirane, Albania
Tel: +355 68 90 26 838 ; +355 68 90 27 597
E-mail: servis.fredishpk@gmail.com

Pika Nr 2
Adresa: Vore Fush –Kruje Km 7
Tel: +355 68 20 26 781 ; +355 68 20 00 176  +355 68 90 10 665
+355 68 90 10 637
E-mail: fredigjenerator18@gmail.com ; fredigenerators1@gmail.com

Fabrika e Polisterolit
Adresa: Vore Fush –Kruje Km 7
Tel: +355 68 90 27 593 ; +355 68 40 93 683
E-mail: servisfredishpk@gmail.com

Fabrika e Depozitave Plastike
Adresa: Vore Fush –Kruje Km 7
Tel: +355 68 90 27 593 ; +355 68 20 00 176
+355 68 90 10 665
E-mail: servisfredishpk@gmail.com

Pika Nr 3
Adresa: Kamez, Rruga Monarkia Shqiptare, Tirana
Tel: +355 68 90 10 632
E-mail: marketingfredi@gmail.com

Dergo nje Mesazh

Mbushni fushat e meposhtme dhe dergoni mesazhin tuaj menjehere tek stafi yne.

[contact-form-7 id="1737"]