Korrëse bari, ILMC3811, 1600 W

In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Informacione Shtese
  • Transport ne te gjithe vendin
  • Cilesi e garantuar
  • Pagesa ne dorezim

Description

Korrëse bari 1600W. Përdoret për të prerë barin në kopshtin tuaj në lartësi të ndryshme me 5 nivele lartesie. Ka një motorr të fuqishëm, të shpejtë dhe efikas. Gjerësia prerëse prej 34 cm e bën atë shumë efikase për të prerë në sipërfaqe të mëdha. Ka një mbledhëse bari me kapacitet 50 Lt dhe lehtësisht të shkarkueshëm. Shumë e lehtë në përdorim.
Specifikime teknike
  • Kapaciteti i koshit të grumbullimit: 45 L
  • Fuqia: 1600 W
  • Gjerësia e prerjes: 34 cm
  • Rrota aktive: Jo
  • Pesha: 15 Kg
  • Lartësia e prerjes: 25-75 mm
  • Marka: Garthen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Korrëse bari, ILMC3811, 1600 W”

Your email address will not be published. Required fields are marked *