Korrëse bari, Daewoo, DLM 1600E, 1500W, 34 cm, 3500 rpm

L0.00

In Stock
In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Informacione Shtese
  • Transport ne te gjithe vendin
  • Cilesi e garantuar
  • Pagesa ne dorezim

Description

Korrëse bari 1500 W. Përdoret për të prerë barin në kopshtin tuaj në lartësi të ndryshme. Ka një motorr të fuqishëm, të shpejtë dhe efikas. Gjerësia prerëse prej 34 cm e bën atë shumë efikase për të prerë në sipërfaqe të mëdha. Ka një mbledhëse bari lehtësisht të shkarkueshëm. Shumë e lehtë në përdorim.
Specifikime teknike
  • Fuqia: 1500 W
  • Numri i rrotullimeve në minutë: 3500 rpm
  • Gjerësia e prerjes: 34 cm
  • Marka: DAEWOO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Korrëse bari, Daewoo, DLM 1600E, 1500W, 34 cm, 3500 rpm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *