Motor pompe uji 2” e thjesh mot F210

L0.00

In Stock
In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,
Informacione Shtese
  • Transport ne te gjithe vendin
  • Cilesi e garantuar
  • Pagesa ne dorezim

Description

Pompat me lende djegese Jane efikase me rendiment te larte ,lehtesisht te transportueshme,konstrukti I pompes mundeson punimin pa problem dhe ne uje te papaster.
Specifikime teknike
  • Tipi: Motor Pompe
  • Modeli: Me kater kohe
  • Thithja max: 8m
  • Diametri në dalje: 2”
  • Marka: LAUNTOP

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Motor pompe uji 2” e thjesh mot F210”

Your email address will not be published. Required fields are marked *