Motopompë Hans WP-15A me dy kohë benzinë, 1-1/2″ D51

L0.00

In Stock
In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,
Informacione Shtese
  • Transport ne te gjithe vendin
  • Cilesi e garantuar
  • Pagesa ne dorezim

Description

Motopompat Hans janë efikase me rendiment të lartë dhe lehtësisht të transportueshme. Konstrukti i pompës mundëson punimin pa problem dhe në uje të papastër.
Specifikime teknike
  • Tipi: Motopompë
  • Fuqia: 1450W/40.2 CC
  • Materiali i pompës: Alumin
  • Prurja max: 249L/min-15m3/H
  • Thithja max: 6
  • Diametri në dalje: 1.5″ / 45mm
  • Marka: LAUNTOP

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Motopompë Hans WP-15A me dy kohë benzinë, 1-1/2″ D51”

Your email address will not be published. Required fields are marked *