Korese bari me benzine, Einhell, GC-PM 46 S, 139 cm³, 4 kohesh, 46 cm, 30-80 mm, 50 L

L0.00

In Stock
In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Informacione Shtese
  • Transport ne te gjithe vendin
  • Cilesi e garantuar
  • Pagesa ne dorezim

Description

Ndertuar nga komponente te cilesise me te larte dhe rezistente ndaj punimeve te shpeshta, per nje kohe te gjate. Me motorr prej 4 kohesh, I lehte ne perdorim dhe mirembajtje. Me fuqi te larte dhe diameter prerje prej 46 cm, ideal per siperfaqe te medha pune. Lartesia e pershtatjes nga 3 deri ne 8 cm, mundeson prerjen e barit ne gjatesi te larte dhe te ulet sipas nevojes. Kapaciteti prej 50 L i depozites se benzines, siguron prerje te vazhdueshme per nje kohe te gjate pune. Dorezat ergonomike, te projektuara per lehtesi levizje edhe ne pozicionet me te veshtira te punes, si dhe palosja e tyre, mundeson depozitimin ne hapesira te ngushta, pa qen e nevojshme heqja totalisht e tyre. Vegel e fantastike per mirembajtjen dhe zhvillimin e hapesires tuaj te gjelber.
Specifikime teknike
  • Modeli: GC-PM 46 S
  • Kapaciteti i koshit të grumbullimit: 50 L
  • Motorri: 139 cm3
  • Lartësia e prerjes: 3 – 8 cm
  • Diametri i punës: 46 cm
  • Marka: Einhell

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Korese bari me benzine, Einhell, GC-PM 46 S, 139 cm³, 4 kohesh, 46 cm, 30-80 mm, 50 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *