Korese bari me benzine, Einhell, GC-PM 40/1, 79.8 cm³, 4 kohesh, 40 cm, 25-60 mm, 45 L

L0.00

In Stock
In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Informacione Shtese
  • Transport ne te gjithe vendin
  • Cilesi e garantuar
  • Pagesa ne dorezim

Description

Ndertuar nga komponente te cilesise me te larte dhe rezistente ndaj punimeve te shpeshta, per nje kohe te gjate. Me kapacitet motorrik prej 79.8 cm³ dhe diameter prerje prej 40 cm, ideal per siperfaqe te mesme dhe te medha. Lartesia e pershtatjes nga 2.5 deri ne 7 cm, mundeson prerjen e barit ne gjatesi te larte dhe te ulet sipas nevojes. Kapaciteti prej 45 L i depozites, siguron prerje te vazhdueshme per nje kohe te gjate pune. Dorezat ergonomike, te projektuara per lehtesi levizje edhe ne pozicionet me te veshtira te punes. Vegel fantastike per mirembajtjen dhe zhvillimin e hapesires tuaj te gjelber.
Specifikime teknike
  • Motorri: 79.8 cm³
  • Lartësia e prerjes: 2.5-7 cm
  • Diametri i punës: 40 cm
  • Marka: Einhell

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Korese bari me benzine, Einhell, GC-PM 40/1, 79.8 cm³, 4 kohesh, 40 cm, 25-60 mm, 45 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *