Gjenerator, Honda, 4.2 KVA, 230V, 3000rpm, 6.5Hp, benzine, 1-fazor, dy dalje

L0.00

In Stock

Gjeneratorë portativë ju sigurojnë energji elektrike me ane të një motorri me benzine. Kjo kthen një alternator në bord për të gjeneruar energji elektrike. Prizat e energjisë në njësi ju lejojnë të futni kordonët e zgjatimit për mjetet dhe pajisjet e punës me energji elektrike . Në përgjithësi, sa më i fuqishëm gjeneratori, aq më shumë kombinime të daljeve janë në dispozicion.

In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Informacione Shtese
  • Transport ne te gjithe vendin
  • Cilesi e garantuar
  • Pagesa ne dorezim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjenerator, Honda, 4.2 KVA, 230V, 3000rpm, 6.5Hp, benzine, 1-fazor, dy dalje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *