Betoniere, 180 Lt, motorr Robin 5 HP

L0.00

In Stock
In Stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Informacione Shtese
  • Transport ne te gjithe vendin
  • Cilesi e garantuar
  • Pagesa ne dorezim

Description

Nëse jeni duke kërkuar për një seri të madhe të Betoniereve, një model më të vogël më kompakt, ejani në fredi gjenerator për të gjitha zgjidhjet. Karakteristikat tona standarde janë një udhëzues për industrinë. Karakteristikat që bëjnë të mundur vendosjen efikase, funksionimin dhe, si e rëndësishme, transportin e sigurtë nga dhe në vendin e punës. Hartimi i produktit dhe çmimit do të thotë rezultate solide.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Betoniere, 180 Lt, motorr Robin 5 HP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *